top of page

Coming home to yourself

Counseling

A Medicines woman's prayer:

 I will not rescue you,

 for you are not powerless

 I will not fix you,

 for you are not broken

 I will not heal you,

 'cause I see you, in all your wholeness

 I just walk with you through the darkness

 and help you remember your light' 

In de basis zijn we allemaal een stralend wezen in een menselijk omhulsel. Ik vind het zó belangrijk dat iedereen weet dat hij of zij in de kern goed genoeg is. Door ervaringen in het leven bouwen we soms een laagje om ons heen, een persoonlijkheid, een ego. We leren ons aan te passen en gaan gedrag vertonen dat niet bij ons past. We worden arrogant of juist onderdanig. Scherp en veroordelend of juist iemand die altijd goedkeuring zoekt. We ontwikkelen negatieve gedachten als 'ik ben niet goed genoeg' of 'ik ben dit niet waard.' Het is jammer wanneer je op deze manier jezelf kwijtraakt en het helpt je niet in het leven. 

En soms zit het leven gewoon tegen.Gebeuren er dingen die je diep raken, die je uit balans halen, moet je misschien keuze maken die je verwarren. Het leven overkomt ons tenslotte allemaal.... ook door die dingen kan het zijn dat je verwijderd raakt van wie je wezenlijk bent. En dan is het fijn wanneer je samen met iemand kan kijken naar de dingen.Ik loop graag een stukje met je mee op je pad en begeleid je liefdevol terug naar je hart. 

Samen kijken we naar je knelpunten en hoe je daarmee anders om kan gaan, Ik vind het belangrijk om je te laten ervaren en niet alleen over de dingen te praten. Daarom werk ik veel met geleide visualisaties en diverse oefeningen. En bied ik je zoveel mogelijk praktische tools om zélf aan de slag te gaan.

Wil je meer weten? Bel of mail me dan voor een vrijblijvende oriëntatie.

bottom of page